ua

Новий сніданок в Україні

Нещодавно у продажу з’явився новий продукт – Гранола, про який Україна нічого не знала. Але її популярність зростає як геометрична прогресія. Для тих, хто ще не познайомився з нею, розповімо. Гранола – це корисний і здоровий сніданок, що дає силу і енергію. Вперше з’явився в США понад сто років тому.

Вона надзвичайно поширена по всіх верствах американського суспільства. Досить сказати, що зірки Голлівуду не уявляють початок дня без Гранола, а для американських сталеварів це традиційний перекус під час перерв на відпочинок. Її виробляють сотні малих і великих підприємств по всій країні.

Цей сніданок буває різних видів і смаків, але обов’язковим є наявність: вівсяних пластівців з цільних сплюснутих (але не перетертих) зерен; цілих горіхів; правильно висушених сухофруктів. Ця суміш запікається з хорошим медом до хрусткої скоринки, при цьому корочка не повинна липнути до зубів і бути жорсткою.

Однак, як це іноді буває, Гранола, купити яку можна вже по всій Україні, не завжди те, чим вона повинна бути. Її плутають з мюслі, сухими сніданками, в яких повно консервантів, стабілізаторів і т.п. Зернову суміш з горіхами запікають в соках, цукрі або сиропах і називають це Гранола, хоча це швидше грильяж.

Але головна помилка деяких українських виробників полягає в тому, що вони застосовують звичайні пластівці з вівсяної муки. У той час, як для виробництва справжньою Гранола використовуються тільки цілі зерна вівса, розплющені за спеціальною технологією, а не перемелені.

Це дає можливість зберегти молекулярну структуру зерна, завдяки чому виявляється настільки сприятливий вплив на слизову оболонку шлунка. Нормалізується травлення, знижується рівень холестерину, налагоджується робота ендокринної системи, стабілізуючи цукор в крові, підвищується імунітет.

Горіхи багаті поліненасиченими жирними кислотами, білками, а також масою мікроелементів. Вони забезпечують організм чистою енергією, причому це продукт “тривалого горіння”. Їх ранкове вживання дає заряд бадьорості на цілий день. Крім того, присутність біологічно активних антиоксидантів допомагає організму протистояти старості.

Сухофрукти не тільки зберігають практично всі корисні властивості свіжих фруктів, а й примножують їх. Зміст вітамінів, мінералів, органічних кислот, клітковини і фруктози робить їх відмінними постачальниками корисних речовин, наповнює нас корисними вуглеводами, які дають нам життєрадісність і прилив сил.

Натуральний бджолиний мед за своїм складом близький до плазми крові. Він повністю, на 100% засвоюється організмом. Знаходяться в ньому майже всі необхідні мікроелементи, фітонциди і найважливіші ферменти мають протизапальну, тонізуючу дію, прискорюють регенерацію тканин, посилюють метаболізм, стимулюють захисні сили організму.

Саме таку Гранола, що складається тільки з натуральних якісних інгредієнтів, виробляє підприємство команди Good Morning, Granola. Це, по-своєму, унікальний результат, тому що підібрати правильні, першосортні продукти для класичного рецепту Гранола в Україні, виявилося не такою вже й простою справою.

Зацікавленість мати її в своєму асортименті висловили мережеві супермаркети “Мегамаркет”, “Білла”, “Сільпо” та інші. Зараз Гранола представлена ​​не тільки в Києві. Гранола продається в Харкові, Гранола можна знайти в Одесі, Гранола є у Львові. Її поширення шириться і зростає, знаходячи нових адептів здорового харчування.

Повернутися