ua

Смачний і корисний сніданок Гранола за 2 хвилини.

Смачний сніданок – це своєрідний заряд для кожної людини на цілий день, крім того, для людей, які стежать за своєю фігурою – це один з найважливіших прийомів їжі. Ні для кого не секрет, що швидкий і смачний сніданок – це мрія будь-якої господині, а якщо він ще й корисний – це подвійне задоволення! Навіщо приховувати шкоду непотрібних бутербродів або настирливої ​​яєчні? Приготувати сніданок смачно, корисно і швидко – це реальність!

Гранола користується особливою увагою серед голлівудських зірок, і часто, назва «Гранола», символізує турботу про здоров’я і стрункої фігури. Чому? І як приготувати сніданок швидко і смачно? Саме про це ми і поговоримо.

Такі сніданки до нас прийшли ще з давнього Риму кілька століть назад, з часом їх рецепти були забуті і втрачені. Однак в кінці 19 століття, в США був запатентований давній термін Гранола, а назва характеризувало смачна страва. Сніданок Гранола – це подрібнені злакові культури з очищеного зерна, запечені в духовці, де весь смак ховається в хрусткою карамельною скоринці такого незвичайного страви. З кінця 19 століття Гранола користується популярністю і зарекомендував себе, як смачний і простий сніданок, хоч і в силу сучасних можливостей, рецепт дещо змінився.

Звичний сніданок, що складається з хліба і ковбаси, навряд чи зарядить енергією, адже, отримавши стільки вуглеводів з самого ранку, Ви тільки угамуєте голод, а розмови про рухливості і енергійності бути і не може. У чому користь Гранола? Сніданок Гранола – складається з корисної крупи, що містить повільні вуглеводи, клітковину, мікроелементи і вітаміни, дасть відчуття ситості, подарує масу позитиву на цілий день, глюкоза змусить працювати Ваш мозок, а натуральні інгредієнти вплинуть на правильну роботу шлунково-кишкового тракту. Саме такий сніданок зарядить Вас енергією та хорошим настроєм! Такі смачні і корисні сніданки не містять надлишку цукру і транс-жирів, які можуть мати негативний вплив на організм. Приготувати смачний сніданок з натуральних інгредієнтів – значить приготувати Гранола!

Повернутися