ua

Корисні властивості Гранола

Напевно світ голлівудських зірок не самий освічений соціум на світі. Але часто там присутні цікаві люди і передові ідеї. Ось, наприклад, майже всі голлівудські небожителі на сніданок міфологічної амброзії віддають перевагу правильному харчуванню -Гранолі.

Під час навчання в Америці один хлопець снідав Гранола. Для економії коштів, а ще через лінь, не треба раніше вставати. Купив пачку Гранола, насипав у чашку, залив йогуртом і їж. Так ось, він зауважив, що став себе краще почувати, з’явилася якась бадьорість, навіть став стрункішим, хоча голодним не сидів.

Здорове харчування, в основному, полягає в особливому приготуванні вівсяних пластівців для Гранола. Вони спікаються з плющеного вівсяного зерна, тобто цільне зерно не дробиться, не перемелюється, а лише розплющується, зберігаючи свою молекулярну структуру. Саме це несе величезну користь організму.

Вівсянка низькокалорійний дієтичний продукт, але по наповненості вітамінами і корисними мікроелементами чемпіон серед інших круп. Головні переваги вівсяних пластівців це зарядка організму енергією, допомога в правильному травленні, а також профілактика серйозних захворювань шлунково-кишкового тракту.

Інші наповнювачі можуть додаватися в Гранола за смаком і бажанням, але присутність хорошого меду, якісних горіхів і правильно висушених фруктів обов’язково. Таке поєднання максимально забезпечує організм вітамінами і клітковиною, але при цьому не містить надлишку цукру, трансжирів і консервантів. Режим термообробки підбирається таким чином, щоб зберегти все найкорисніше в натуральних продуктах. Такий корисний сніданок легкий для травлення, прискорює обмін речовин, економить час і ресурси.

Детальніше про нашу Гранола на головній сторінці granola.com.ua

Повернутися